Johnny Depp gotovo slijep

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Američki glumac Johnny Depp za časopis Rolling Stone otkrio je da stalno nosi sunčane naočale zbog toga što na lijevo oko gotovo ništa ne vidi, a na desno je kratkovidan.

- Ne, nažalost ne njegujem imidž bad boya nošenjem zatamnjenih naočala, nego sam jednostavno na lijevo oko gotovo potpuno slijep još od rođenja, a na desno sam kratkovidan, rekao je 50-godišnji Depp za srpanjsko izdanje Rolling Stonea.

- Otkad znam za sebe, nosim dioptrijske naočale i nikada nisam kristalno jasno vidio, ispričao je Depp.

Objasnio je i koliko mu je teško bilo prihvatiti uloge u filmovima u kojima nije smio nositi naočale. Bez naočala često nije uspijevao razlikovati emocije na licu svojih filmskih partnerica.

Unatoč tomu, bez dioptrijskih naočala odlično je odigrao ulogu Jacka Sparrowa u "Piratima s Kariba", kao i Edwarda Škarorukog, a i u filmu "Usamljeni osvetnik" nije nosio naočale, što znači da je jasno vidio svega nekoliko centimetara ispred sebe.

Depp je govorio i o prekidu 14-godišnje veze s francuskom glumicom Vanessom Paradis. "Nije nam bilo lako. Posljednjih je nekoliko godina bilo vrlo teško, no sve je to dio zajedničkog života i prekida. Posebno nam je teško bilo zbog djece. Najprije misliš na njih. Upravo zato smo se odlučili rastati, smatrajući da je to u njihovu najboljem interesu", rekao je.

Glumac je otkrio i da u posljednje vrijeme često razmišlja o povlačenju iz filmskog života. "Želio bih živjeti mirnim životom, bez osjećaja da sam stalno u nekoj žurbi, poput bjegunca." (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter