Johanes Karlo Antolović najbolji mlađi kadet

Najbolji mlađi kadeti - Ivan Glavočević, Johanes Karlo Antolović, Luka Jovičić i Luka Švaganović
Najbolji mlađi kadeti - Ivan Glavočević, Johanes Karlo Antolović, Luka Jovičić i Luka Švaganović

Johanes Karlo Antolović, mladi stolnotenisač Sv. Lovreča i Anamaria Renner iz Opatije 08 osvojili su naslove prvaka PIG regije za najmlađe kadete (uzrast do deset godina), na prvenstvu što je u konkurenciji 17 djevojčica i 40 dječaka iz 14 klubova odigrano u sportskoj dvorani OŠ Joakima Rakovca u Sv. Lovreču.

U konkurenciji dječaka potpuno su dominirali članovi domaćina turnira Sv. Lovreča s obzirom da je Antolović u finalu s 3:0 pobijedio svog klupskog kolegu Ivana Glavočevića i tako potvrdio status najboljeg najmlađeg kadeta iz PIG regije na službenoj rang-listi HSTS-a. U susretu za brončanu medalju je Luka Jovičić, također iz Sv. Lovreča s 3:2 svladao svog imenjaka Švaganovića iz porečke Nove Vasi.

Finale djevojčica bio je sestrinski dvoboj članica Opatije 08 u kojem je Anamarija Renner pobijedila stariju sestru Frančesku 3:1. Brončano odličje pripalo je Antoneli Glavić iz porečkog Žbandaja koja je u susretu za treće mjesto s 3:0 nadigrala Sašu Krainović iz Pule.

Najmlađi natjecatelji na prvenstvu bili su sedmogodišnjaci Petar Devčić iz Nove Vasi i Vasija Šumonja iz Pule. (K. KLARIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter