Jo preskače Zagreb, Franjić pod upitnikom

Josiel Alves Jo (M. ANGELINI)
Josiel Alves Jo (M. ANGELINI)

Boravak pulskih nogometaša u karanteni u Medulinu donio je dvije novosti. Jednu dobru i, kako to obično biva, jednu lošu. Ona dobra glasi da su "zeleno-žuti" konačno dobili dvije zaostale plaće, od četiri koliko im klub duguje, što je zasigurno oraspoložilo igrače uoči vrlo važnog domaćeg susreta protiv Zagreba u petak na "Drosini". Loša? Ozljeda. Brazilski virtuoz Jo zadobio je rupturu lista zbog koje će sigurno propustiti susret s "pjesnicima", a upitno je hoće li biti spreman i za ogled s Hajdukom. I, kao u reklamama, to nije sve.

- Nadao sam se da ću konačno imati na raspolaganju sve igrače, da ću Zagreb napasti s najjačim ofenzivnim oružjem, sa Zvonkom, Radonjićem i Joom. Ovo mi je u velikoj mjeri poremetilo planove za ovaj susret, jer sam upravo od Joa puno očekivao. Razigran je, u formi, cijelo proljeće igra konstantno, bez ozljeda, a svojim driblinzima je konstantna opasnost za suparnike i usto je vrlo neugodan jer se uvlači između suparničkih linija. I sad se ozlijedio u stanci. I to nije prvi put da nama stanka bude neprijatelj. Umjesto da za utakmicu nakon stanke imam svježe i zdrave igrače, meni se igrači ozlijede - rekao je trener pulskog prvoligaša Igor Pamić.

Izjalovila se tako još jednom mogućnost da trener Pamić na teren ovoga proljeća pošalje "četiri mušketira", uz nabrojani trojac i Petra Franjića. Kvartet koji nikako da zaigra barem na sekundu. Sad nema Joa, a možda ni… (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter