Jinxi: Premijera za pulsku publiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan od najznacajnijih bendova domace scene, Jinx, aktualni album "Na zapadu" promovirao je premijerno u Puli nenajavljenim koncertom u Rock Caffeu prije dvije godine. Pulska publika ih je tada docekala ovacijama, stoga su Jinxi opet odlucili prirediti premijeru za pulsku publiku - i to sljedece subote, 22. svibnja, na Kaštelu, u sklopu Povijesnog muzeja Istre.

Naime, Puljani ce na ovom koncertu biti medu prvima koji ce cuti nove pjesme Jinxa koje ce se naci na albumu ciji je izlazak najavljen tek za rujan ove godine, a s kojeg je u eter vec pušten prvi singl, pjesma "Da smo se voljeli manje", koja donosi pravu ljetnu atmosferu u prepoznatljivoj maniri Jinxa.

Kako zvuci ostatak novih pjesama, nece se znati do koncertne premijere, no od Jinxa se može ocekivati samo najbolje - nakon objave superuspješnog albuma "Avantura pocinje", Jinx su se raspali, te nanovo okupili nakon sedmogodišnje pauze, i pobili crne prognoze skeptika albumom "Na zapadu", za koji su dobili zlatnu plocu.

S obzirom na to da je sljedece subote i finale Lige prvaka, organizatori napominju da ce koncert zapoceti tek nakon utakmice, dakle u 23 sata. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na prodajnim mjestima u sustavu Ticketproa.


Podijeli: Facebook Twiter