Jimmy Choo za bagatelu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mislili ste da je H&M izvukao sve džokere iz rukava za svoje limitirane kolekcije? Netocno! Pridružit ce mu se i dizajnerski tim koji stoji iza etikete Jimmy Choo, cije cipele stoje uz bok manolicama!

H&M je do sada ostvario suradnju s brojnim velikim imenima, kao što su Madonna, Kylie Minogue, Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Viktor & Rolf i Matthew Williamson.

Jimmy Choo pruža vrhunsku kvalitetu i dizajn, i, da napomenemo, spada medu one brendove koji svoje proizvode ne šalju besplatno poznatima, tako da bi se moglo dogoditi da neki od njih budu prisutni i 14. studenog 2009. kada ce u prodaju biti puštena limitirana kolekcija Jimmy Choo za H&M.

"Pocašcene smo što cemo se naci medu svima koji su do sada suradivali s H&M-om i što cemo dizajnirati novu kolekciju namijenjenu ženama, a i muškarcima", izjavila je osnivacica i predsjednica brenda Jimmy Choo Tamara Mellon.

Jimmy Choo u H&M donosi sofisticiranu, pristupacnu i glamuroznu kolekciju. Kolekcija je prvenstveno bazirana na odjevnim predmetima. Cipele i torbe dizajnirane su kako bi upotpunile odjecu.


Podijeli: Facebook Twiter