Jesus varao Madonnu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kad je objavljeno da su 51-godišnja kraljica popa Madonna i 23-godišnji brazilski model te pornoglumac Jesus Luz prekinuli, kao razlozi su se navodili "nedostatak zajednickih tema" i Madonnina nevjera.

No, ubrzo se proculo da nije Madonna ta koja je ostavila Jesusa, vec je mladi Brazilac 51-godišnji Madonnu ostavio zbog velike razlike u godinama.

Ipak, cini se da ni to nije sve - americki tabloidi objavili su da je Madonna sa svojom "mladahnom igrackom" prekinula jer je Jesus Luz našao novu zanimaciju, znatno mladu i znatno ljepšu od Madonne.

Proteklih nekoliko mjeseci se Jesus navodno družio s 18-godišnjom brazilskom manekenkom koja živi na Manhattanu. "Kad je zamijetila da joj decka precesto nema po cijele dane i da mu je mobitel gotovo uvijek iskljucen, Madonna je zbrojila dva i dva", naveo je jedan od prijatelja kraljice popa.

Neki od tabloida pišu cak i da je u svojoj opsjednutosti Madonna unajmila privatnog istražitelja ciji je zadatak bio otkriti s kim se Jesus smuca uokolo kad ga ona izgubi iz vida. Ono što je otkrila, toliko ju je razbjesnilo da mu je brzinski spakirala kofere i izbacila ih u predvorje.


Podijeli: Facebook Twiter