Jessica kaže da joj ljepota - šteti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lijepa glumica Jessica Biel ovih je dana pokazala zavidnu liniju. Topic i mini suknja te «gladijatorice» otkrili su sve njene cari. Jessici se ocito i te kako isplatilo mukotrpno vježbati šest dana u tjednu. U njezinoj ljepoti ovih su dana uživali svi oni koji su imali priliku biti na snimanju Late Showa Davida Lettermana u New York.

Biel je ovih dana vrlo zaposlena, naime, u tijeku je promotivna kampanja njezinog novog filma - drame naslovljene Powder Blue u kojoj igraju Patrick Swayze, Lisa Kudrow, Forest Whitaker i Ray Liotta. Film je, nažalost, loše prošao kod kriticara.

Jessica je u vezi s pjevacem, plesacem, glumcem i modnim kreatorom Justinom Timberlakeom s kojim je prošli mjesec snimljena dok džogiraju. Glumica se nedavno požalila kako joj ljepota šteti i predstavlja problem kod dobivanja ozbiljnih karakternih uloga. U intervjuu za casopis Allure kazala je: "Želim priliku. Ako ne volite audicije onda me ne zovite, a ako me ne želite ni vidjeti to je onda bolno". Smatra da joj njena atraktivna pojava šteti, a njenoj kolegici Scarlett ne. Biel, medutim, zaboravlja da se unatrag nekoliko godina i Johansson žalila medijima kako joj ljepota više odmaže nego li pomaže.


Podijeli: Facebook Twiter