Jesensko-zimska shema TV Nove


Pulska TV Nova od početka listopada započela je s emitiranjem jesensko-zimske sheme. Jedna od najgledanijih regionalnih televizija, koja već sad emitira većinom emisije vlastite proizvodnje, krenula je s još nekoliko novih projekata i suradnika.

U novoj emisiji pod nazivom "Srletove neobične priče" gledatelji mogu saznati zanimljivosti o svjetskim tajnama, skrivenim informacijama oko nas, te o vježbama za cjelovito zdravlje. Emisija koja se ponovno vraća je i Giannin Club TVN, a radi se o emisiji koja promovira i prisjeća nas na glazbu 70-ih i 80-ih.

U novoj shemi emitiranja, nedjelje su bogatije i za novu emisiju "Nedjeljno popodne", autorskog i voditeljskog dvojca - Majkla Mikolića i Luke Juričića.

TV Nova dobila je i kadrovska pojačanja koja su stigla s TV Istre iz Pazina. Nenad Marjanović poznatiji kao dr. Fric i Diego Bosusco Ptica, čine dvojac emisije "Sistematski pregled" koja se ranije emitirala na TV Istri i bila jedna od gledanijih. S iste televizije na TV Novu seli i definitivno najgledanija emisija, autora, urednika i voditelja Adriana Šćulca, koja se ranije emitirala petkom - "Petkom iskreno", a na pulskoj će se televiziji emitirati srijedom u 21.30 sati i zvati "iskreno". (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter