Jesenski trendovi na noktima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Da biste bili potpuno u trendu morate obratiti pozornost i na boju vaših noktiju. Nakon ludih jarkih boja koje su bile popularne ovog ljeta, red je došao na mat i metalik nijanse.

Mat

Najnoviji trendovi u bojama lakova za nokte su mat nijanse. Zvijezde poput Gwyneth Paltrow, Victorie Beckham, Agyness Deyn i Heidi Montag u posljednje vrijeme nose mat nijanse. Što se boja tice - tamno plava, bijela i siva su boje koje ce se nositi. Plava ce unijeti malo drame u vaš look, bijela je retro stil 90-tih, a siva pak je prisutna na gotovo svim modnim revijama. I nema potrebe za nekim ukrasima na noktima, ove jeseni traži se jednostavnost.



Metalik, srebrna ispred svih

Kako su i metalik nijanse preplavile modne piste, sve se više celebrityja odlucilo za ovaj trend. I to ne samo zato što se radi o sjajnim nijansama, vec i zato što one idu uz svaku odjevnu kombinaciju. Rihanna, Kate Winslet, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Micha Barton i Heidi Klum vec su odabrale futuristicki stil u srebrnim nijansama. Ultra srebrno i sjajno je apsolutni "must have" ove sezone. Možete se odluciti i za zlatne, ili broncane nijanse lakova, bitno je samo da izgledaju kao tekuci metal... Metalik je omiljen za sve koji žele ostaviti dojam, ali i za one koji žele neutralnu nijansu koja ide uz bilo koju odjecu.



Šljokice

Vraca se i šljokicasti lak za nokte, i to tamni glitter lak. Tamno i šljokice djeluju sofisticirano, a opet veoma futuristicki. Popularne nijanse su tamno crvena, smeda i crna.



Gradacija

Vec neko vrijeme u azijskim zemljama, a sve više i u SAD-u popularna je takozvana gradacija laka za nokte. Rijec je o nanošenju više slojeva istog ili razlicitih lakova (ili posebnih gelova za nokte), ali tako da je prijelaz postupan, s time da je vrh nokta najtamniji, a korijen najsvjetliji.

Trendovi boja lakova za jesen 2009 su elegantni, a opet pomalo "na granici". Mat, metalik ili šljokasto... to je savršena kombinacija retro i modernog, šik i divljeg.


Podijeli: Facebook Twiter