Jesenske torbice u znaku su boja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Proljetos smo posvjedocili pravoj erupciji jesenskih trendova, no dizajneri su u jednome ipak ostali dosljedni prethodnoj sezoni, a to su boje.

Doduše, hladnija sezona razdoblje je njihova smirivanja na nešto neutralnije nijanse i varijante, no u tom slucaju modne kuce sugeriraju intenzivno obojane asesoare, koji ce svaki tmurni look dovesti na sasvim novu razinu. Stoga, sve dame koje su uložile u obojanu torbicu, nece požaliti zbog svoje investicije, buduci ove jeseni na našim najkorisnijim pomagalima prevladava prava rapsodija boja i doživljaja.

Male clutch torbice, namijenjene hladnijim danima, uglavnom dolaze u bojama ili zanimljivim color-block kombinacijama. Pretežito ih krase resice, zlatne i srebrne kopce te duge kožne rucke i lanci. U ponudi high street brandova mogu se naci i odlicni pismo-clutchevi, cije je detaljiziranje prilicno jednostavno i efektno. Dodatan plus je što cete ovaj multifunkcionalan clutch moci nabaviti po uistinu pristupacnoj cijeni i nositi ga u pregršt prigoda.

Još uvijek su izuzetno popularne satchel torbe koje spadaju u kategoriju srednje velikih i velikih. One su se pokazale kao iznimno prakticno i trendy rješenje za svaku zaposlenu djevojku koja u svoju torbu ima potrebu spremiti mali milijun (ne)ophodnih stvarcica. Mnoštvo pretinaca te dvije podesive rucke balans su izmedu estetike i udovoljavanja potrebama moderne žene.

High street ponuda u gotovo jednakoj mjeri zastupljena je dobrim, starim tote torbama koje, cini se, nikada ne izlaze iz mode. No to ne znaci da je njihov dizajn oldtimerski, vec se one svake sezone modificiraju nekim novim trendovima. Tako se ove jeseni pojavljuju u color-block kombinacijama, uglavnom prirodnih boja i tonova.

Osim vec navedenih stilova, valja spomenuti i nekoliko uzoraka koji dominiraju na torbama svih oblika i velicina. Jedan od njih je pepita uzorak, prvotno viden na reviji Salvatore Ferragamo, a torbice su sve cešce prekrivene kultnim tartan uzorkom, koji je na predstavljanju svoje jesenske kolekcije ponovno popularizirala Sonia Rykiel. Vec sezonama neizostavni su uzorci zmije i leoparda, stoga ništa drugacija situacija nece biti niti ove jeseni.


Podijeli: Facebook Twiter