Jerry Hall objavila biografiju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bivša supruga Micka Jaggera Jerry Hall napisala je autobiografiju "My Life In Pictures" u kojoj otkriva detalje o svom braku sa slavnim rockerom.

Ona bivšeg muža naziva seksualnim predatorom koji je ovisnost o drogama zamijenio seksom. Vec na pocetku romanse s njim Jerry je instinktivno osjetila da "si on ne može pomoci kad je rijec o spavanju s drugim ženama".

Sve ovo opisala je u autobiografiji koja je krcata fotografijama iz njezinog živopisnog života. Knjiga je izašla dok se Jerry priprema za aukciju svoje kolekcije slika, medu kojima je i akt Jerry u osmom mjesecu trudnoce, koji je naslikao Lucian Freud. Jerry kaže da je pisanje knjige i prodavanje slika njezin nacin da se riješi prošlosti.

Iako je planirala napisati eksplozivnu autobiografiju s puno više socnih detalja, od te ideje je odustala. Navodno takva verzija postoji negdje spremljena, a hoce li ikada izaci, nitko ne zna.

Ova, pak, knjiga prati Jerrynu transformaciju od "cudne štreberice koja se nije uklapala u svijet modernih supermodela i supruge najvece rock-zvijezde na svijetu".


Podijeli: Facebook Twiter