Jennifer najseksepilnija žena svih vremena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Angelina Jolie ili Jennifer Aniston? Borbu dugogodišnjih suparnica okoncali su citatelji casopisa Men's Health koji su Aniston proglasili najseksepilnijom ženom svih vremena. Nekadašnja zvijezda serije "Prijatelji" i bivša supruga Brada Pitta, sadašnjeg životnog partnera Angeline Jolie, u utrci za najseksi poznatu damu pretekla je i mnoge druge glumice, pjevacice i manekenke poput Megan Fox, Halle Berry i Elle MacPherson.

Iako joj je titulu najseksepilnije zasigurno osigurala i izvrsna figura i opcenito atraktivan fizicki izgled, uredništvo casopisa Men's Health objasnilo je da je 42-godišnja glumica prvo mjesto na laskavom popisu najseksi slavnih dama pripalo prvenstveno zbog neodoljivog smisla za humor.

- Zabavno je seksepilno, a Jennifer Aniston je zabavna. Njezina je prizemljenost cini pristupacnom. Rijetko kad tumaci uloge praznoglavih žena i rijetko kad glumi u afektu. Ona je smiješna na miran, osvježavajuce ljudski nacin, piše u objašnjenju.

Osim Aniston, koja bi titulu najseksepilnije dodijelila aktivistici za prava žena Gloriji Steinem te Bridgitte Bardot, u "top 5" ušla je i glumica Raquel Welch, legendarna Marilyn Monroe, pop-pjevacica Britney Spears i kraljica popa Madonna. Šesta je glumica Ursula Andress, a slijedi je slavni pin-up model Bettie Page te glumice Pamela Anderson i Jane Fonda.

Listu deset najseksepilnijih zakljucuje vec spomenuta Angelina Jolie. Na popisu su se, medu ostalima, našle i Christina Hendricks, Julia Roberts, Grace Kelly, Audrey Hepburn, Demi Moore, Elizabeth Taylor, Jayne Mansfield, Sharon Stone, Paris Hilton i Miranda Kerr, dok zadnje, stoto mjesto zauzima glumica Catherine Bach.


Podijeli: Facebook Twiter