Jelena Rozga otvorila koncertnu sezonu u Lighthouseu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Klub Lighthouse sinoc je otvorio ovoljetnu koncertnu sezonu uz popularnu kraljicu hrvatske estrade Jelenu Rozgu.

Mnoštvo faca iz javnog života koje su se zabavljale uz njezine ritmove pokazuju da je ovo otvorenje ujedno bilo i prvoklasni društveni event, što je potvrdila i poznata novinarka Fani Stipkovic napomenuvši da se Lighthouse može mjeriti sa svjetskim klubovima.

Osim nje, u VIP separeu se zabavljala manekenka i poduzetnica Sanja Duggan koja je cijelu vecer uživala u društvu Frane Barbierija.



Uz pjesme Jelene Rozge zabavljali su se i modni kreator Juraj Zigman i manekenka Kristina Bradac, a u veseloj atmosferi uživao je i vodnjanski gradonacelnik Klaudio Vitasovic. Za razliku od prošle godine, vidljivo je da je Lighthouse promijenio shemu stoga smo o tome popricali s Irinom Basarom, PR-om kluba:

"Ove godine odlucili smo da Lighthouse postane concert club što znaci da cemo ovo ljeto imati po tri koncerta tjedno. Preko tjedna na našoj ce se terasi održavati jazz koncerti, dok ce vikend biti rezerviran za koncerte izvodaca razlicitih žanrova: od domacih i ex-Yu pa do europskih i americkih glazbenih zvijezda."

Rozga se na pozornicu popela oko jedan sat, a tijekom svog dvosatnog nastupa opravdala je ovu laskavu titulu. Nastup je pocela hitom "Bižuterija", a ples i pjesma publike nastavili su se uz pjesme "Daj šta daš", "Rodicu ti cer i sina" te "Dalmatinku". Publika je uživala i u nostalgicnim pjesmama Magazina poput "Kokola" i "Sve bi seke ljubile mornare". Osim nje, nastupio je i popularni Night Express bend koji je publiku zabavljao do ranih jutarnjih sati.

Iduce subote nastupa Neno Belan i njegovi Fiumensi, a zatim stižu Vlatko Stefanovski, Oleg Kireyev i Time Machine Band, Barbara Tucker, The Shapeshifters, Joris Voorn, Arno Cost...(M. PERCAN)


Podijeli: Facebook Twiter