Jeftini letovi iz Pule za Frankfurt

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Irska niskobudžetna zrakoplovna tvrtka Ryanair ugovorila je sa Zracnom lukom Pula pokretanje još jedne linije cime ce, osim s Londonom, Pula uskoro biti povezana jeftinim letovima s Frankfurtom.

Zracna ruta s njemackim gradom starta 3. svibnja, a odvijat ce se dva puta tjedno, ponedjeljkom i cetvrtkom, do kraja turisticke sezone.

U priopcenju Ryanaira stoji da ce na raspolaganju putnicima biti milijun karata za pet eura, koje ce se moci rezervirati iskljucivo putem službenih stranica avioprijevoznika, i to pocevši od petka.

Od ostalih niskobudžetnih letova koji se odvijaju tijekom ljetnih mjeseci iz Pule prethodno su s norveškom kompanijom Norwegian Air Shuttle dogovorene direktne linije prema Oslu i Stockholmu, a putnici prema Kölnu i Berlinu mogu letjeti kompanijom Germanwings.

Kako saznajemo od direktora pulske Zracne luke Bruna Rogovica, upravo se ugovaraju carter-letovi, a najveci zracni promet i ove godine ocekuje se iz Rusije.

Dok je preko ljeta Pula zracnom linijom povezana s brojim europskim metropolama, ostatak godine moguce je letjeti jedino u Zagreb i Zadar.


Podijeli: Facebook Twiter