Jednostavne linije i minimalisticke siluete

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nova kolekcija ovog popularnog španjolskog brenda, poznatija i kao "Modernist Resort" (modernisticko odmaralište), predstavlja cist, modernisticki izgled, s naglaskom na jednostavne linije i minimalisticke siluete i sve to u kombinaciji sa cijelim spektrom boja i kontrastnim grafikama.



Kad govorimo o bojama, ova kolekcija veoma je raznolika. Upecatljive su boja limuna i menta zelena koje pružaju dašak optimizma. Boja lososa te razlicite nijanse i tonovi boje kože izgledaju ženstveno i senzualno, a kada su u kombinaciji sa zlatnim tonovima pomalo se dobiva osjecaj luksuznosti.



Kolekcija obiluje i veoma intenzivnim bojama (što je i glavni trend ovog proljeca) - crvenom, jarkom zelenom, plavom, narancastom, te prugastim mornarskim uzorkom za retro feeling.



Sadrži zanimljive majice s printevima, vec standardno raznovrsnu ponudu hlaca, haljina i kratkih suknji, a posebno su iznenadenje maksi suknje, koje su nešto punije, pa se dobiva osjecaj pokreta i senzualnosti. Mango donosi i cijeli niz zanimljivih modnih dodataka koji ce se dobro uklopiti uz svaki stil i želje – torbe, remenje, cipele...


Podijeli: Facebook Twiter