"Jednog ljeta u Puli" Bruna Krajcara i Mile Elegović


Ovih se dana u Puli na mogu vidjeti jumbo plakati upotpunjeni natpisom "Jednog ljeta u Puli", koji najavljuju zajednički projekt Bruna Krajcara i Mile Elegović.

"Jednog ljeta u Puli" zapravo je nova pjesma Bruna Krajcara posvećena njegovoj rodnoj Puli, a nastala je u suradnji s glumicom i pjevačicom Milom Elegović.

- Poznata filmska glumica Mila Elegović i svestrani pulski skladatelj i kantautor Bruno Krajcar u pjesmi "Jednog ljeta u Puli" oblikuju glazbeni doživljaj, emotivni suvenir o argonautskom gradu. Ljubav i ljeto, odlike grada, označene filmskim festivalom prožimaju se kao glazbena razglednica. Brunov i Milin senzualni glas, poetika teksta Daniela Načinovića, te iznimni ugođaj muziciranja Big band orkestra Mirona Hausera pjesmi udahnjuju evergrinski izričaj pružajući slušatelju univerzalnu ljubavnu poruku, ističe se u najavi pjesme.

Bruno Krajcar kaže da je "Jednog ljeta u Puli" skladba u koju je utkana ljubav prema umjetnosti i gradu, "zvučna kreacija u koju slušatelj s lakoćom ugrađuje svoju imaginaciju".

Dok je Načinović autor teksta, Kracar je autor glazbe, aranžman potpisuje Miron Hauser, a snimatelj Aldo Spada. (B. Ć. J)
 


Podijeli: Facebook Twiter