Jedanaesti Outlook od 5. do 9. rujna 2018.

(M. GAVRAN)
(M. GAVRAN)

Mjesec dana nakon završetka desetog Outlook festivala organizatori se već pripremaju za 11. izdanje koje će se održati od srijede 5. rujna, kada će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni, i trajati do nedjelje 9. rujna 2018, točnije ponedjeljka, kada se festival zatvara u ranim jutarnjim satima.

Za 11. izdanje organizatori su pripremili i posebnu ponudu festivalskih ulaznica po do sada najnižoj cijeni od 400 kuna. Festivalska ulaznica vrijedi za četiri festivalska dana i noći na tvrđavi Punta Christo od 6. do 9. rujna 2018. ne uključujući koncert otvorenja. Ulaznice su već u prodaji i mogu se kupiti putem Entrio sistema te na prodajnim mjestima diljem zemlje.

Na slavljeničkom izdanju nedavno završenog Outlook festivala našli su se renomirani glazbenici, vrsni predstavnici hip-hopa, duba, reggaea, junglea, drum and bassa, dubstepa i srodnih žanrova te dugogodišnji prijatelji festivala, a u njihovoj glazbi i popratnim programima uživalo je više od 12 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta. Time je zatvorena još jedna uspješna festivalska sezona na tvrđavi Punta Christo koja je započela sa Seasplash festivalom, a prije početka Outlooka završio je i šesti Dimensions.

Outlook je nedavno nominiran za najbolji festival u overseas kategoriji na UK Festival Awards, čije će se 14. izdanje održati u studenom u Londonu. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter