Jedanaesti dan potrage za Antonijom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sa željeznicke postaje u Drnišu u 7 sati krenula je najveca potraga u povijesti Hrvatske. Jedanaesti je dan potrage za 17-godišnjom Antonijom Bilic.

Iako je policija angažirala sve svoje snage, novih je informacija o ovom misterioznom nestanku vrlo malo stoga im se pridružuje dvjestotinjak pripadnika Gorske službe spašavanja (GSS) iz cijele Hrvatske, a i mnogi gradani.

U policijsku potragu za nestalom Antonijom Bilic ukljucen je i helikopter. Jucer je nadletio rutu od Drniša do Muca te podrucje Zadra i Gospica, no od Antonije ni traga ni glasa. Policija provjerava brojne dojave gradana, vještaci odbacene predmete na podrucju Karlovca, provjerava moguce trase spornog kamiona. Zasad bez uspjeha.

Do sada je provjereno više od tri stotine osoba i nitko od njih nije povezan s nestankom maloljetne Antonije Bilic. Policija pregledava i analizira i zapise s nadzornih kamera na autocesti, granicnim prijelazima, benzinskim crpkama, parkiralištima, kao i podatke u prijevoznickim tvrtkama koje raspolažu teretnim vozilima slicnima traženu tegljacu.

Istraga je proširena i izvan granica Hrvatske. Provjerava se i videonadzor na granicnim prijelazima.

Podsjetimo, Antonija je 7. lipnja na cikolskom mostu u Drnišu stopirala. Ušla je u kamion s plavom ceradom i bijelom kabinom te nestala. Policija moli gradane da, ako išta znaju nestaloj djevojci što bi moglo pomoci u istrazi, jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192.


Podijeli: Facebook Twiter