JazzIstra izvodi pjesme Atomskog skloništa i Francija Blaškovića

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

JazzIstra Orchestra ponovno je okupljena ovog ljeta kako bi realizirala koncert posvećen Franciju Blaškoviću, a kako to zvuči moći će se čuti u nedjelju u 21 sat u prostoru Povijesnog i pomorskog muzeja na Kaštelu. Francijeve vokalne bravure ovoga će interpretirati vokalna solistica Albe Nacinovich koju će pratiti iskusni šesnaesteročlani Big band koji je prijašnjih godina pokazao da se zna nositi sa svim izazovima, uključujući i one vremenske.

JazzIstra Orchestra čine alt saksofonisti Andreas Marinello i Luka Vrbanec, tenor saksofonisti Filippo Orefice i Jurica Prodan, bariton saksofonistica Jovana Joka, trubači Darko Sedak-Benčić,
Robert Mikuljan, Branko Sterpin i Roberto Bernaca, trombonisti
Miron Hauser, Luka Žužić i Zvonko Košak, klavijaturisti Leon  Brenko, gitarist Zoran Majstorović, kontrabasist Ivar Roban Križić i bubnjar Adriano Bernobić. Ulaznica za koncert košta 40 kuna.

Već danas u klubu Uljanik u 21.30 nastupa Atomic JazzIstra. Radi se opet o JazzIstra Orchestru koji će večeras izvoditi pjesme Atomskog skloništa. Gost je pjevač Ervin Baučić. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter