Javio se dobitnik super sedmice!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Upravo se javio dobitnik super sedmice - igrac iz Bjelovara osvojio je najveci jackpot u povijesti Hrvatske Lutrije od gotovo 44 milijuna kuna! Sretni dobitnik želi ostati anoniman, a iz telefonskog razgovora doznaje se nekoliko zanimljivih detalja. Gospodin iz Bjelovara povremeni je igrac Lota i cešce igra Loto 6/45, no Super sedmici nije mogao odoljeti i zaigrao je Loto 7/39.

"Presretan sam što sam osvojio jackpot!", izjavio je dobitnik. Na pitanje zna li da sedmicu dijeli s igracem iz Velike Gorice, odgovorio je potvrdno. "Nije mi žao što dijelim dio dobitka, vec suprotno. Žao mi je što je igrac iz Velike Gorice precrtao krivo slovo jer bismo tako pravednije podijelili dobitak. Kad razmišljam o ovih gotovo 44 milijuna kuna, moram biti iskren i reci da bih bio sretniji da je više igraca pogodilo dobitnu kombinaciju jer ovo je zaista izuzetno veliki novac. Tek mi je sada potrebna sreca da bih osvojeni dobitak iskoristio na pravi nacin".

Buduci da isplata može poceti tek deset dana od dana javnog izvlacenja, igrac iz Bjelovara ce dobitak preuzeti 26. lipnja.

Podsjetimo, u cetvrtak oko 8 sati, niti 24 sata nakon što je pogoden jackpot, javio se dobitnik sedmice. Igrac iz Velike Gorice provjerio je dobitnost svog listica na prodajnom mjestu na kojem ga je i uplatio. Njegov identitet nije poznat, ali radi se o mladem igracu koji je bio veoma uzbuden i sretan. Nije razocaran što je precrtao "krivo" slovo i time umanjio svoj dobitak za gotovo 17 milijuna kuna.


Podijeli: Facebook Twiter