Jasmin Stavros i Maja Šuput u Buzetu

Maja Šuput nastupa noć uoči novogodišnjeg dočeka
Maja Šuput nastupa noć uoči novogodišnjeg dočeka

Glazbena prosinačka manifestacija "Božić u Buzetu", u svom devetom izdanju i u dva termina, održat će se u velikom grijanom šatoru od tisuću kvadrata u Mašimovoj škuji u centru Buzeta i upotpuniti glazbene sadržaje koji se u povodu božićno novogodišnjih blagdana odvijaju u Istri.

Na sam Božić, 25. prosinca, u Buzet dolazi Jasmin Stavros česti buzetski glazbeni gost što je garancija posjetiteljima da će božićna noć proteći u znaku maratonskog koncerta na kojem će Stavros nastupiti uz pratnju vjernog orkestra Naranča iz Splita, a zasvirat će i poznata primorska skupina Nočni Skok iz Kopra.

U petak, 30. prosinca, noć uoči novogodišnjeg dočeka u Buzetu se nastavlja božićno novogodišnji party, ali ovoga puta uz Maju Šuput koju Buzećani pamte po jednoj izvrsno odrađenoj Subotini, a kako Maja ide Stavrosovim stopama, očekuje se još jedan maratonski koncert prepun izvrsne glazbe i plesa za kraj godine.

Prosinačka glazbena manifestacija održava se uz podršku Grada Buzeta i Turističke zajednice, organizator je Agencija Jet Buzet, a izvršni producent Robert Marušić.

- Božić u Buzetu prije devet godina zamišljen je na način da ponudi božićne koncerte uoči novogodišnjih dočeka u Istri i Kvarneru kojima Buzet nije mogao konkurirati. Veliki odaziv posjetitelja pokazao je da smo bili na pravom putu i da osim zabave nudimo turistički sadržaj sjevernoj Istri krajem godine. Božić u Buzetu uvrstio se na kartu top zabavnih manifestacija u Istri što prepoznaje i publika s Kvarnera, ali iz susjedne Slovenije, izjavio je Robert Marušić. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter