Jaši postavili novi rekord na Ulici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Peti dan 23. izdanja malonogometnog turnira Moja ulica, moja ekipa 2011 - Suzuki Motortech donio je novu rekordnu pobjedu. Drugi nositelji Jaši su s 19:1 nad Pietas Julijom postali ekipa koja je ostvarila najvišu pobjedu. Dosadašnji je rekord držala Pizzeria Jupiter koja je u 1. kolu 2004. godine slavila 14:0.

Program je otvoren je susretom juniora Jadrana i Demona koji je privukao poprilican broj gledatelja. Bio je to neravnopravan susret u kojem su tehnicki puno potkovaniji Porecani vrlo brzo poveli golom Perunicica. Pokušali su Demoni, uz burnu podršku s tribina, doci do izjednacenja, ali je Cabraja sjajnim solo prodorom, nanizavši dva igraca i golmana, povisio na 2:0, a do poluvremena se još dva puta lopta našla u mreži zeleno-žutih.

Jedini gol Demoni su postigli na otvaranju drugog poluvremena, ali dalje od toga nisu mogli i Porecani nakon što su postigli još jedan pogodak izborili 2. kolo rezultatom 5:1

Druga utakmica veceri izmedu Vidikovca i Tupljaka bila je kudikamo mirnija, a niti na tribini nije izazvala zanimanje kao prva. U startu je izgledalo da ce ekipa s Vidikovca slaviti jer je Samir Suljanovic s dva pogotka usmjerio vodu na njihov mlin. No, ekipa Tupljaka se nije mislila predati, iako su na klupi imali samo jednog igraca i Branimir Anicic je s dva gola odveo susret u rulet sedmeraca. Tu se s dvije obrane iz tri udarca proslavio golman Tupljaka Ivan Vretenar omogucivši svojim suigracima prolaz u 2. kolo, a ujedno su Tupljaci postali autori najveceg preokreta ovogodišnje Ulice.

Treci susret veceri bio je jednosmjerna ulica za ekipu Jaši protiv Pietas Julije. Drugi nositelji koji su lani bili treci, a godinu prije drugi, pokazali su vec u prvom poluvremenu svoju kvalitetu i do vrha napunili mrežu suparnika (7:1).

Zanimljiva je stoga bila reakcija publike koja je stala na stranu slabijih i bucno proslavila gol Pietas Julije. U nastavku je golijada nastavljena do rekordne 19:1 pobjede, a s po pet golova su se Sanjin Puh i Romeo Cusma Pletikos na vrhu liste strijelaca ovogodišnje Ulice izjednacili s Dalenom Peršicem iz Šijane.

REZULTATI; Prvo kolo

No name - Alkoholni oblak 5:4 (3:3)
Mali Ajax Zracna Luka II - Elektro Percan I 0:4
Jadran Porec juniori - Klub navijaca Demoni Pula 5:1
MNK Tupljak - Vidikovac CB Slon 4:3 (2:2)
Pietas Julia - MNK Jaši 1:19
DLD Motori - Rekreativci 4:1 (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter