Jarnjak opovrgava optužbe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Navodi u medijima vezani uz moje ime su laž i neistina. Tužit cu Branku Pavoševic, a dati cu iskaz i DORH-u", rekao je danas na konferenciji za novinare potpredsjednik HDZ-a Ivan Jarnjak.

Konferencija za novinare uslijedila je nakon sastanka u središnjici Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) gdje su se jutros okupili clanovi Predsjedništva stranke.

Upitan da komentira aktualni slucaj crnih fondova, uoci pocetka sastanka, potpredsjednik HDZ-a Andrija Hebrang je rekao da on nije vidio »niti jednog svog suradnika da to radi«.

Zamjenik predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor, potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva Darko Milinovic na isto je pitanje odgovorio kako nema nikakvih saznanja o crnim fondovima vec da zna samo ono što je govorio prije 10 mjeseci, odnosno za 70 tisuca kuna za obnovu razrušene crkve u Bilaju.

Na sastanak su, uz predsjednicu HDZ-a Jadranku Kosor, došli i potpredsjednik HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, potpredsjednik HDZ-a i ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta.

Jadranka Kosor nakon sastanka nije davala izjave novinarima.


Podijeli: Facebook Twiter