Jarni predstavljen kao novi trener Sarajeva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Proslavljeni hrvatski nogometaš Robert Jarni predstavljen je u ponedjeljak kao novi trener nogometnog kluba Sarajevo, a za sada je predviđeno da tu zadaću obavlja u idućih godinu i pol.

Na konferenciji za novinstvo, održanoj u Sarajevu u sjedištu premijerligaša koji je jesenski dio prvenstva BiH završio kao drugi na ljestvici nakon Željezničara, Jarni je rekao da se s upravom lako dogovorio o gotovo svemu te da je iznimno zadovoljan onim što je do sada vidio.

"Klub se nalazi na pravom putu, s velikim ambicijama, i bazira se na mladim igračima", ocijenio je Jarni. Dodao je da je Sarajevo ambiciozna momčad baš kao i Hajduk, u kojemu se kao trener okušao prije više od pet godina.

Jarni je trenersku dužnost u Sarajevu preuzeo ekspresno, nakon što je s nje u nedjelju smijenjen Husref Musemić. Uprava je pojasnila da je Musemićeva smjena uslijedila iz zdravstvenih razloga.

Mediji u BiH različito su reagirali na najavu Jarnijeva angažiranja. Oslobođenje ga je u pozitivnom tonu opisalo kao "proslavljenog reprezentativca Hrvatske", dok Dnevni avaz Jarnija opisuje kao "trofejnog nogometaša i nedokazanog trenera". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter