Janjušević i Kajević otišli iz Istre 1961

Božidar Janjušević ipak neće proljeće dočekati u istarskom prvoligašu (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)
Božidar Janjušević ipak neće proljeće dočekati u istarskom prvoligašu (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)

Po svemu sudeći, u "zeleno-žutim" redovima na proljeće neće zaigrati niti jedan crnogorski nogometaš, jer su medulinski hotel Koral u nepuna 24 sata napustili Božidar Janjušević i Demir Kajević.

Pomalo neočekivan rasplet, barem što se tiče ovog prvog, jer je Istra 1961 za Janjuševića pripremila ugovor koji je samo čekao da bude potpisan te je izgledalo da je to gotova stvar, ali njegovi zastupnici na kraju ipak nisu bili zadovoljni ponuđenim uvjetima i tako je nesuđeni napadač pulskog prvoligaša napustio Medulin.

Janjuševića nije bilo već na današnjem jutarnjem treningu, koji je odradio Kajević, no desni bek pristigao na probu iz redova barskog Mornara nije zadovoljio ukuse trenera Pamića i tako je njegova epizoda u Istri 1961 brzo zaključena.

Na probi, pak, ostaje Antonio Župan, čiji su rezultati brzinskih testova bili puno bolji od onih koje je ostvario Kajević te će se stoga o njegovoj daljnjoj sudbini odlučiti nakon utakmice protiv Osijeka, koja će se igrati u subotu u Medulinu s početkom u 15 sati. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter