Jandrokovic Rockwoolu obecao cestu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandrokovic susreo se danas u Hedehuseneu, tijekom svog radnog posjeta Kraljevini Danskoj, s predstavnicima tvrtke Rockwool.

"U razgovoru s predstavnicima tvrtke ministar je istaknuo da je stvaranje poticajne poslovne klime, koja doprinosi poslovnim aktivnostima i gospodarskom rastu, jedan od prioriteta Programa gospodarskog oporavka hrvatske Vlade. Da bi olakšala i potaknula daljnja strana ulaganja, Vlada je pokrenula niz mjera u cilju uklanjanja postojecih zapreka”, navodi se u priopcenju MVPEI-ja.

"U tom kontekstu izrazio je uvjerenje da ce se riješiti i problemi vezani uz pocetak redovnog rada tvrtke Rockwool u Picnu. Podsjetio je pritom da je Vlada u studenome zadužila Hrvatski fond za privatizaciju za izgradnju pristupne ceste prema tvornici što je preduvjet za dobivanje svih potrebnih dozvola za njezin rad.

Ministar Jandrokovic ponovio je da Ministarstvo vanjskih poslova i dalje pomno prati razvoj situacije te izrazio nadu u njezino rješavanje", kaže se u priopcenju što ga je potpisao Mario Dragun, glasnogovornik MVPEI-ja.


Podijeli: Facebook Twiter