Jakovcic: Vijecnici Ladonje lažu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Ozbiljno sam razocaran opozicijom koja vec 20 godina ponavlja da sam autokrat i diktator i da je IDS isti kao i HDZ. To za nikoga nije važno", komentirao je novinarima istarski župan Ivan Jakovcic potez Ladonjinih vijecnika.

Porucio je i vijecnici nezavisne liste Plinija Cuccurina lažu kada govore da su dali materijale spremljene u skladu s poslovnikom Županijske skupštine. Ustvrdio je da oni nešto takvo nikada nisu ucinili i da ce, kada to budu ucinili, to biti stavljeno na glasanje i, ovisno o odluci, stavljeno ili ne na dnevni red Skupštine.

"Nikada necemo dozvoliti nasilje nad demokracijom. Oni su kukavice, bježe iz skupštinskih klupa gdje su ih poslali gradani jer nemaju hrabrosti nositi se s odgovornostima i izazovima koje to nosi", tako je župan okarakterizirao županijske vijecnike Ladonje.

Potvrdio je da ce otici na klub vijecnika Ladonje kada ga pozovu. Komentirajuci pak SDP-ov bojkot u Saboru rekao je da su oni prije toga iskoristili sve druge mogucnosti stavljanja materijala na dnevni red što u Ladonji nisu ucinili.

"Ladonja ne znaci ništa za mene u odnosu na Uljanik", rekao je župan istakavši da vijecnici Ladonje napadaju njega, a ne, kako to žele prikazati, predsjednika Županijske skupštine. "Bio bih kukavica kada bih se skrivao iza Kozlevca", rekao je Jakovcic.


Podijeli: Facebook Twiter