Jadranka Kosor na Brijunima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor nakon boravka u Dalmaciji stigla je u Istru. Na Velom Brijunu, u vili Jadranka, boravit ce nekoliko dana ne bi li se odmorila.

Godišnji odmor iskoristit ce za kupanje u krugu rezidencijalnog objekta vile Jadranka koji cuva vojska. Naime, na otoku je stalna vojna baza, u vojarni Peneda, u kojoj boravi 30-ak pripadnika pocasno-zaštitne bojne s Tuškanca. No, po potrebi iz Zagreba na Brijune dode veci broj vojnika.

Ovih dana na Brijunima ima puno vojske, kako na kopnu tako i na moru. Premijerki Kosor stoga vreva Velog Brijuna zasigurno nece smetati u spokojnoj vali u kojoj je smještena vila Jadranka.

Iz ureda glasnogovornika Vlade stigao nam je odgovor da ce premijerka na Brijunima biti jako kratko te da nece imati vremena za novinare.

Kosor - koja je nakon Splita, gdje nije uspjela popiti kavu s gradonacelnikom Kerumom, došla na odmor u brijunsku vilu Jadranka - nece popiti kavu niti s istarskim županom Ivanom Jakovcicem.

On je, dan nakon poreckog performansa, otputovao za Škotsku. Tamo ga, dok bude igrao golf u kratkim hlacama, kao niti premijerku u dobro cuvanoj brijunskoj idili, nece uloviti objektivi fotoaparata.


Podijeli: Facebook Twiter