Jacques i Nuša snimali spot u Dajli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glazbena suradnja hrvatskog pjevaca Jacquesa Houdeka i slovenske pjevacice Nuše Drašcek prekjucer je okrunjena snimanjem spota za njihovu zajednicku pjesmu "Od kad nema te" u hrvatskoj i slovenskoj verziji. Videouradak je snimljen u romanticarskoj atmosferi nekadašnjeg samostana u Dajli, a za ovaj je odabir najzaslužnija upravo redateljica Katja Restovic.

- Fabula spota je metafora jedne razrušene ljubavi kako to i tekst ove pjesme podcrtava, zato sam ga smjestila u ambijent devastiranog i ruševnog samostana, mjesto gdje vjera, molitva i ljubav mogu ponekad napraviti i cudo, kaže Restovic kojoj je ovo ujedno i cetvrti video spot koji je snimila za Houdeka. Kako dodaje, paralelno su odradeni i kadrovi za slovensku verziju spota što je snimanje ucinilo dosta zahtjevnim, buduci da oba lica u duetu moraju biti uvijek u istoj energiji pa nekada to nije bilo lako postici.

- Ovdje medutim, nije bilo problema, jer se radi o vrhunskim profesionalcima i s jedne i s druge strane kamere, pa sam ja bila ta koja stvarno nije imala puno posla. Uz ovakvu ekipu nema nervoze kao što to ponekad zna biti na setu, dodaje Restovic.

Tekst pjesme potpisuje Robert Pilepic, dok je glazba odradena pod skladateljskom palicom Duška Ute Rapoteca, a promocija ce se održati polovinom listopada u diskografskoj kuci Aquarius u Zagrebu.

Restovic i njezina snimateljska ekipa se vec se pripremaju za snimanje još jednog spota za Houdekovu pjesmu, "Opasna žena". Snimanje ce se održati u studenom, a kao neki od glavnih aktera u spotu najavljeni su poznati mladi glumci Kristina Krepela, Luka Dragic i Jadranka ?okic.


Podijeli: Facebook Twiter