Jacksonova želja da mu djecu odgaja Diana Ross?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izgleda da nagadanjima i obratima vezanima uz smrt Michaela Jacksona zaista nema kraja. Nakon spekulacija o uzrocima smrti, ovih su dana u centru medijske pažnje detalji vezani uz pokop i oporuku kralja popa, pa tako najsvježije informacije iz Jacksonove obitelji kažu kako tijelo preminulog pjevaca ipak nece biti izloženo na Neverlandu. Ne zna se još ni gdje ce biti sprovod, ali taj bi detalj uskoro trebao biti objavljen. Sigurno je jedino da Michaela nece pokopati sve do sljedeceg tjedna. Kako je Neverland otkazan, jer za javni sprovod nisu dobili dozvolu lokalnih vlasti, pretpostavlja se da je sada najozbiljnija opcija za sprovod i izlaganje odra dvorana Staples Center u Los Angelesu.

Nadalje, sedma sila prenosi kako su neki detalji iz njegove oporuke iz 2002. godine vrlo neobicni. Primjerice, bliski odnos Jacksona i pjevacice Diane Ross navodno je najintrigantniji dio oporuke. Njegova je želja, navodno, da upravo ona odgaja njegovo troje djece u slucaju da majka Katherine, koja je imenovana skrbnicom, to ne bude u mogucnosti.

Jucer je, takoder, glavna tema mnogih medija bila Jacksonova homoseksualnost. Autor njegove biografije, Ian Halperin, navodno je u svojim istraživanjima došao do Michaelovih ljubavnika. Prema njegovim izjavama jedan je bio konobar u Hollywoodu, a drugi je bio glumac. Obje veze, pretpostavlja se, trajale su od 2007. godine, a kontakti su održavani sve do smrti. Štoviše, autor biografije tvrdi i kako se Jackson cesto znao prerušiti u ženu i odlaziti u trošne hotele kako bi se našao sa svojim ljubavnicima, što je odmah demantirao Matt Fiddes, koji je deset godina radio kao Jacksonov tjelohranitelj. U ekskluzivnom intervjuu za britanski Sky News otkrio je kako je Michael imao tajnu djevojku s kojom se sastajao, ali medijima nije htio otkriti njezin identitet.

Jackson je koristio lažna imena Omar Arnold, Jack London i ime jednog svog tjelobranitelja kako bi kupovao lijekove koje je koristio. Odjel americke policije za borbu protiv droge (DEA) zapoceo je istragu protiv nekoliko lijecnika koji su mu prepisivali lijekove.


Podijeli: Facebook Twiter