Jacksonov lijecnik ce se žaliti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lijecnik Michaela Jacksona namjerava uložiti žalbu na presudu suda koji ga je proglasio krivim za pjevacevu smrt i osudio na cetverogodišnju kaznu zatvora.

Odvjetnici dr. Conrada Murraya ispunili su sve potrebne dokumente na sudu u Los Angelesu, nakon cega ce uslijediti i službeno podnošenje žalbe na presudu kalifornijskom Prizivnom sudu, izvijestili su mediji.

Murray je prošli mjesec osuden na cetverogodišnju kaznu zatvora zbog ubojstva iz nehata kralja popa Michaela Jacksona. No u skladu s kalifornijskim zakonom, samo ce pola kazne provesti iza rešetaka.

"Svatko tko objektivno sagleda ono što se dogodilo mora doci do zakljucka da je doktor Murray napustio svog pacijenta. Ovo je neprihvatljivo ponašanje za jednog lijecnika i sramotno je za njegovu casnu profesiju. Govorimo o odvratnoj devijaciji ponašanja i zbog toga sud smatra da doktor Murray nije podoban za uvjetnu kaznu", izjavio je sudac te mu odredio cetverogodišnju kaznu zatvora.

Conrad za svoje nedjelo morati isplatiti i novcanu odštetu djeci preminulog Jacksona. Odluku o tocnom iznosu odštete sud ce donijeti u sijecnju.


Podijeli: Facebook Twiter