Ja ne volim njega, on ne voli mene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ne samo da braca Gallagher iz grupe Oasis uopce ne razgovaraju, vec na turnejama putuju odvojeno te se vidaju iskljucivo na pozornici. Doduše, preko servisa Twitter i blogova ostavljaju si medusobno uvredljive poruke. Tako je ovoga tjedna Liam bratu napisao da izgleda kao budala, a posljednji put kada su razgovarali uživo, što se dogodilo usred aerodroma, tako ga je izvrijedao da je Noel bio sav u suzama.

"Ja ne volim njega niti on voli mene. Trenutacno si nemamo što reci", uporan je Liam u svojim izjavama, prenosi The Daily Mail.

Noel je pak za Liama tijekom nastupa u Camden's Roundhouseu rekao da "Onaj - kako se vec zove - vjerojatno ima mušku mjesecnicu". No da nisu skroz poblesavili govori cinjenica da su se odlucili indirektno vrijedati da bi im koncerti i turneje uopce mogli funkcionirati. Na to se nadovezao Liam, rekavši da nije ni cudo što mu se Noel sve to ne usudi reci u lice jer je kukavica, slabic te zna gdje bi na kraju završio.

Kako ce se sva ta netrpeljivost medu bracom odraziti na sudbinu Oasisa nije sasvim poznato, no zna se da je Noel najavio petogodišnju stanku.


Podijeli: Facebook Twiter