J. Lo dobila spor protiv bivšeg

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prizivni sud u Los Angelesu presudio je u petak u korist americke glumice i pjevacice Jennifer Lopez u aferi protiv Ojanija Noe, jednoga od njezinih bivših supruga oko korištenja privatnih videosnimaka para.

Latinskoamericka zvijezda, koja je prošlog tjedna objavila da se razvodi od treceg supruga, pjevaca Marca Anthonyja, potražuje 10 milijuna dolara od Noe. Glumica tereti Nou i pisca Eda Meyera da su planirali snimiti film "Kako sam se vjencao s Jennifer Lopez: prica J.Lo i Ojanija Noe".

J.Lo tvrdi da spomenute videosnimke, koje nisu seksualne, sadrže privatne informacije o njezinim odnosima s Noom s kojim je stupila u brak 1997., a rastala se 11 mjeseci poslije. Optuženi pak tvrde da film ne zadire u intimu para i nema naslov naveden u tužbi.

To je druga tužba Lopez protiv Noe. Godine 2007., dobila je 545.000 dolara po tužbi da je prekršio ugovor o povjerljivosti kada se spremao napisati knjigu, nikada objavljenu. U knjizi je kanio otkriti brojne ljubavne avanture zvijezde, posebice s Marcom Anthonyjem s kojim se kasnije vjencala, a od kojeg se sada razvodi.


Podijeli: Facebook Twiter