Izvukao pištolj u prepunom klubu Uljanik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prepunoj velikoj sali kluba Uljanik u blizini šanka u nedjelju oko 4.45 sati jedan je posjetitelj izvukao pištolj i prijetio redaru. Kako tvrde ocevici, do potezanja oružja došlo je nakon što su redari pokušali izvesti muškarca izvan kluba jer se zapoceo naguravati s drugim posjetiteljima.

Tada je muškarac izvadio pištolj i usmjerio ga prema glavi redara, na što je ovaj podignuo ruke u zrak. Ocevici tvrde da je nakon kraceg razgovora muškarac spremio pištolj i izašao s redarima izvan objekta, nakon cega ga je uhitila policija.

Nakon što je muškarac izvukao pištolj velik dio posjetitelja koji su se u tom trenutku našli oko njega brzo su se odmaknuli.

- Moji djelatnici su kod jednog gosta vidjeli da oko pojasa ima pištolj i zamolili ga da izade. Nije bilo potezanja pištolja. Ne znamo da li je bio pravi ili plinski. Taj je covjek tvrdio da je to plinski pištolj, rekao nam je direktor kluba Željko Ilic.

Valter Opašic iz PU istarske u nedjelju nam je potvrdio da se jedna osoba koja se dovodi u vezu s dogadajem u Uljaniku za sada nalazi na prekršajnoj obradi.

- Utvrduje se je li rijec o pravom ili plinskom pištolju te je li ta osoba eventualno pocinila neko drugo kazneno djelo. Za sada mogu reci da nema dozvolu za držanje oružja i bit ce procesuirana po zakonu o oružju, rekao je ukratko Opašic.


Podijeli: Facebook Twiter