Izvučeni svi dobitnici novogodišnje nagradne igre Glasa Istre

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Za vjernog čitatelja Valtera Brgića iz Kujići pokraj Barbana boljeg iznenađenja za sam kraj protekle godine nije moglo biti. Superpremiju novogodišnje nagradne igre našeg lista, atraktivni Ford Focus, odvest će uskoro kući na Barbanštinu koju su glavne nagrade u posljednjih nekoliko godina i zaobilazile.

Sretna ruka male Mije

Uz pomoć pulske podružnice Grand Auta d.o.o., Glas Istre je osigurao ovoga puta da najuglađeniji Focus do sada i nasljednik najprodavanijeg automobila na svijetu privuče tisuće čitatelja koji su marljivo izrezivali 25 kupona nagradne igre u vremenu od 25. studenoga do 20. prosinca.

Zabava i izvlačenje priređeni na pulskoj tržnici 31. prosinca privukli su brojne posjetitelje koji su velikim pljeskom nagradili, u publici izabranu, petogodišnju Miju Mirčeta, nakon što je uspješno izvukla omotnicu dobitnika prve nagrade.

Od simpatične Mije saznali smo da je u posjetu baki u Pulu stigla iz Zagreba gdje živi s roditeljima, a njena ručica usrećila je tako Valtera Brgića kojemu je uz glavnu nagradu pripala i polica autoodgovornosti, dar Jadranskog osiguranja Pula.

Ispravnost izvučenih omotnica provjeravala je Nansi Kopić, javni bilježnik, i povjerenstvo kojeg su činili rukovoditeljica Službe promocije Glasa Istre Mirjana Perković Melon te, u publici izabrani bračni par Adžić, Amira i Muhamed.

Drugu nagradu, izbor robe u trgovini namještaja Mima osvojila je Puljanka Zdenka Kalac, a njenu je omotnicu izvukla jedna od posjetiteljica manifestacije Marija Grahovac.

Deset novčanih bonova

Glazbenici Alfio Mejak i Massimo Chiavalon te čitateljica Ruža Čaušević usrećili su deset čitatelja trećim nagradama, novčanim bonovima u vrijednosti od 1.000 kuna za izbor robe u hipermarketu: Puljane Davora Kablara i Ivu Kurtovića, Buzećanku Nedu Merlić, Emanuela Budicina i Marijana Rožu iz Rovinja, Darinku Zrinščak iz Boljuna, Vilmu Bučić iz Plomina, Borisa Drakovića iz Vodnjana, Chiaru i Teu Leonardelli te Miroslava Budanka iz Labina.

Pulski glazbenici iz grupe In vino veritas odlično su začinili  prijepodnevna događanja, te su Alfio i Karlo Mejak, Massimo Chiavalon i Miljenko Mike Piuko dio publike i rasplesali.

Frontmen Gustafa Edi Maružin ovog je puta bio u ulozi voditelja i u dobrom je raspoloženju priveo kraju druženje Glasa Istre s Puljanima. Za kraj, nagovijestio je da uskoro kreće i prvi siječanjski ciklus darivanja. (M. PERKOVIĆ MELON)

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter