Izvučeni parovi "Moje ulice, moje ekipe"

Patrik Benazić, Alen Benazić, Dragan Stokić i Branislav Šokec (D. MEMEDOVIĆ)
Patrik Benazić, Alen Benazić, Dragan Stokić i Branislav Šokec (D. MEMEDOVIĆ)

Na malonogometnom turniru "Moja ulica, moja ekipa 2013 - Suzuki Motortech" nastupit će 125 ekipa. Tako će na parketu Domu sportova "Mate Parlov" od 14. do 29. prosinca mnogobrojnim zaljubljenicima u mali nogomet svoje vještine predočiti isti broj haklerskih družina koliko ih je pohodilo i lanjsku "Ulicu".

CB Cabahija je večeras bila premala da primi sve zainteresirane za ždrijeb, koji se pratio i izvana. Okupilo se puno poznatih lica koja su podrobno promatrala "ples kuglica" i čekali hoće li ih božica Fortuna pomilovati ili im već u prvom kolu donijeti teško premostivu prepreku.

Mali petak Pietas Juliji"ples kuglica" je u prvom kolu donio ogled protiv seniora Rive Restoran Trošt. Kako je u kosturu 125 ekipa, prva tri nositelja su slobodna u prvom kolu, a onaj četvrti, MNK Veruda, za protivnika je dobio Indio Signal Sistem, osvajače "Ulice" 2007. godine. TNT Pizzeria Mateo Malinska, pobjednici 2009. godine, u prvom će ogledu pokušati u gledalište preseliti Uljanik Orfej, dok će se u "picajolskom obračunu" susreti Pizzeria Jupiter, pobjednik iz 2004. i 2005. godine, i Geo Pizzeria Cvrčak. Werder, jedina neporažena ekipa ovogodišnje Prve pulske malonogometne lige, ima sreće što se utakmice igraju na parketu a ne na strunjači jer im je prvi protivnik Hrvački klub Istarski borac.

Ako bacimo pogled malo unaprijed, steče se dojam da se kvaliteta nekako stisnula u gornjem dijelu ždrijeba i da Auto Grosuplje na putu k obrani naslova čeka put posut trnjem. Naime, već u ranoj fazi turnira stoje im dva teška protivnika, Elektroimpex i Konoba Danijela Betiga. Ni drugim nositeljima i ekipi koja je na dvije posljednje "Ulice" pokleknula u finalu, klincima Pizzerije Jupiter, ždrijeb nije bio pretjerano naklonjen jer im je umjesto zagrijavanja namijenio ogled s porečkom Vita Levom Elektrometalom, pobjednicima iz 2008. godine. Od nositelja izgleda da su najbolje prošli MNK Histria Oprtalj ADT u čijem dijelu ždrijeba ne stoji nijedno "zvučno" ime, što ne znači da se osvajači "Ulice" 2011. godine neće opasno živjeti na putu do ostvarenja visokih ciljeva koje su si, zasigurno, i ove godine zacrtali. (Ivica CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter