Izvučeni dobitnici ulaznica za žminjski Street race

(Ilustracija/Arhiva)
(Ilustracija/Arhiva)

U redakciji Glasa Istre izvučene su omotnice s imenima deset sretnih čitatelja koji su poslali kupone objavljene u protekla dva broja našeg tjednog priloga Automoto. Tri najsretnija osvojila su mobilni uređaj, majicu i ulaznicu, a oni su: Danijela Rojnić (Petehi, Barban), Ivan Stjepanović (Pula) i Armida Leonardelli (Galižana).

Ulaznicu i majicu osvojili su: Kristijan Valić (Rakalj), Ivan Cerin (Rovinj), Mario Aničić (Kršan), Silvano Prodan (Višnjan), Lino Rajko (Fažana), Barbara Kuhar (Žminj) i Vladimir Đurišić (Pula).

Sretni dobitnici svoje nagrade mogu preuzeti u nedjelju, na ulazu u prostor gdje se održava utrka, od 10 sati.

Eliminacijske vožnje devete utrke ubrzanja 401 street race započinju u nedjelju od 12 sati, a održat će se u organizaciji udruge Ulična utrka Žminj na državnoj cesti Žminj - Kanfanar. Natjecatelji sa snažnim automobilima u Žminj stižu sa svih strana Hrvatske i susjednih zemalja, a borit će se međusobno podijeljeni po klasama u koje će se svrstavati prema vremenima koja postignu u kvalifikacijskim vožnjama.

Osim utrke ubrzanja, održat će se "SPL cup", natjecanje u jačini audio sustava i street style, natjecanje u estetskom dotjerivanju automobila. Kao atrakcija za publiku najavljeni su kaskaderi, traktoristi, motociklisti i vozači tegljača. Cijena ulaznice je 35 kuna, a svaka ulazi u nagradni bubanj.

Oktanska manifestacija imat će uvertiru u subotu od 20 sati, gdje će snage na 401 metar dugoj stazi moći odmjeriti vozači koji se prijave na noćnu utrku pod reflektorima. Nakon subotnjih vožnji uslijedit će zabavni program uz DJ Nikolu z Kukurini i Alena Vitasovića. (Krešimir TADIJIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter