Izvucene nagrade Glasa Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prikupljenih trideset nagradnih kupona donijelo je vjernom citatelju Glasa Istre Radi Petrovicu iz Pule glavni zgoditak u netom završenom, 91. kolu nagradnih igara koliko ih je provedeno u proteklih 14 godina. Osvojio je prekrasni crveni Volkswagen Polo trendline, koji mu je, uz Glas Istre, omogucila Autokuca Buric d.o.o. sa sjedištima u Puli i Rovinju. Pripala mu je i polica obveznog osiguranja koju daruje pulska podružnica Jadranskog osiguranja.

Uz dobitnika automobila, ciju je omotnicu sa zadovoljstvom izvukao Tomislav Bralic, Glas Istre je bogato nagradio i druge citatelje. To su Josip Verbanac iz Pule, koji je osvojio drugu nagradu - vrtnu garnituru od tikovine. Njemu su srecu donijele Nikol Vozila iz Kršana i Lea Vidic iz Labina, koje je medu brojnim okupljenima "delegirao" uvijek zabavni voditelj programa, glazbenik Bruno Krajcar.

Takoder, medu posjetiteljima, ali i sudionicima programa, Krajcar je pronašao domacu kuharicu Romildu Gržinic, koja je izvukla omotnicu s imenom dobitnika trece nagrade - prijenosnog racunala Dell, a to je Smiljan Sladonja iz Pule. Jedna od najmladih clanica KUD-a "Ivan Fonovic Zlatela" Benedikta Juranic srecu je donijela Mariju Vlacicu iz Labina, koji je zahvaljujuci njoj postao dobitnik cetvrte nagrade: klima-uredaja LG.

Josip Glušic
iz Fažane osvojio je petu nagradu, LCD TV, a imena svih ostalih nagradenih citatelja Glasa Istre objavljena su u današnjem tiskanom izdanju. (S. ROJNIC SINKOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter