Izvrsna atmosfera na koncertu Michaela Boltona u Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon Eltona Johna još je jedan poznati svjetski glazbenik, Michael Bolton, dio svoje europske turneje odradio u Puli, u sklopu desetog Histria festivala. Pred oko tri tisuce dobro raspoloženih posjetitelja, jednako dobro raspoloženi Bolton koncert je otvorio pjesmom "Soul provider". Njegov snažan glas zaorio se solidno popunjenom Arenom i nikoga nije ostavio ravnodušnim. Vrlo brzo zavladala je izvrsna atmosfera, a Bolton je stao nizati svoje najvece hitove.

Bolton je vec dobro upoznat s hrvatskom publikom, kao i ona s njime jer je pulski koncert njegov treci nastup u Hrvatskoj u kratko vrijeme. Da podsjetimo, ovaj je americki glazbenik vec nastupio u Zagrebu krajem 2007. zajedno s opernim velikanom tenorom Joseom Carrerasom i Tonyjem Cetinskim na uspješnom koncertu "Noc za pamcenje" u sklopu humanitarne akcije za Zakladu Ane Rukavine. S Cetinskim je prošle godine održao i uspješan koncert u Rijeci. U svojoj karijeri koja seže i trideset godina unatrag snimio je osam top 10 albuma, a dvije njegove pjesme došle su i na prvo mjesto americke top liste singlova.

Osim što je nadaleko poznat u glazbenim vodama, angažiran je i u raznim udrugama od kojih se neke bave dobrotvornim radom. Za svoja glazbena postignuca te dobrotvorni i humanitarni rad nagraden je zvijezdom na Šetalištu slavnih u Hollywoodu.


Podijeli: Facebook Twiter