Izrazite svoje mišljenje - brošem!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ove sezone broševe je na veliko vratila u modu, ni više ni manje, nego naša - premijerka! Jadranka Kosor uvijek nosi broš prikladan situaciji i time privlaci veliku pozornost medija, a ocito i hrvatskih fashionistica!

Broševe više ne nosite kako bi pokazali nekakav status, kako bi popunili mjesto na sakou ili djelovali glamuroznije. Broševe sada nosite kako bi izrazili svoj stav!

No, trend u Hrvatskoj pocinje biti trendom tek kad ga ponese Severina. Upravo ona napravila je apsolutnu pomamu na CAP-u kada se pojavila sa brošem 317625 koji je oznacavao broj nezaposlenih u Hrvatskoj.

Rukavica bacena premijerki, a mi sad samo možemo cekati da vidimo kako ce izgledati sljedeci broš koji ce šokirati Hrvatsku. U meduvremenu, pozabavite se i vi s njima!

Prije su bedževi bili ti sa znakovitim porukama, a ove godine njihovu funkciju preuzimaju broševi. Potrudite li se oko pronalaska "pravog" broša, zasigurno cete privuci pažnju!

Osjecate li se seksi stavite crvenu papricicu, ljubav za glazbom izrazite notom, neustrašivost Griffinom, ljubav srcem, srecu potkovom, a ljubav za modom - Kaiser Karlom ili velikim YSL-om!

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter