Izostalo je kompletno slavlje

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Utakmica između Istre 1961 i Cibalije bila je za Ristu Mitrevskog, makedonskog stopera koji je ljetos stigao na "Drosinu", 27. što ju je odradio u zeleno-žutom dresu. Na njoj je dočekao da nakon 2.120 minuta "žive" igre napokon postigne svoj prvijenac za pulski klub, no njegova radost bila je kratkog vijeka. Naime, nakon što ih u prvom poluvremenu 
nije bilo nigdje, gosti iz Vinkovaca, koji su da se ne zavaravamo i ovom prilikom potvrdili kako je po kvaliteti riječ o drugorazrednoj momčadi, u nastavku su unutar 11 minuta postigli dva pogotka za erupciju veselja na njihovoj klupi i posvemašnju konsternaciju na onoj domaćoj.

- Teško je nešto pametno reći nakon ovakvog poraza. Sve je fino izgledalo u prvom dijelu, lijepo smo počeli utakmicu, preuzeli konce igre u svoje ruke, dominirali i nakon mog pogotka bio sam uvjeren da naša pobjeda i kompletno slavlje neće izostati. No, nisam bio u pravu - prvo je što je nakon prospavane noći, na našu zamolbu da prokomentira utakmicu u kojoj je Istra 1961 upisala četvrti prvenstveni poraz u nizu, prozborio Risto Mitrevski, strijelac jedinog domaćeg gola. - Vježbamo na treninzima te skraćene ubačaje iz prekida i nije ovom prilikom postojao nikakav poseban dogovor između Roce i mene da odem na drugu stativu, jednostavno je tako ispalo. Pratio sam let lopte, igrač koji me čuvao mislio je da sam u ofsajdu, ali nije primijetio svog suigrača koji je ranije ušao i tako sam ostao sam u dozvoljenoj poziciji te mi nije bilo teško gurnuti je u mrežu. (Ivica CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU






Podijeli: Facebook Twiter