Iznajmljuje se Del Boyev stan u Peckhamu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za samo 18 funti (154 kuna) možete prespavati u Del Boyevom stanu u Peckhamu. Stan iz cuvene serije "Mucke" u potpunosti je kopiran - ukljucujuci cak i videorekorder iz osamdesetih te gumenu lutku na napuhavanje.

Grozne žute zavjese i tapete, stravican tepih i gumena lutka na napuhavanje u kutu ne zvuce baš kao pozitivne tocke kad pokušavate iznajmiti stan, no u slucaju rezidencije Trotter to su sve plusovi. Potpuno rekreiran stan u Peckhamu iznajmljuje se za samo 18 funti za jedno nocenje.

U stanu se nalaze gotovo sve stvari koje su se nalazile i u cuvenoj seriji Mucke - videorekorder koji jedva radi, loncic u kojem je Del Boy držao cigare, stari televizor, fotelje te mini bar gdje si je mozak tvrtke Trotter miješao koktele. Stan u kuci Nelsona Mandele u Peckhamu gotovo da je savršena kopija stana iz "Mucki".

Razlog za neobican potez televizijskog programa Gold je 30. godišnjica "Mucki". Iako je pravi stan u kojem je serija snimana zapravo bio u Tornju Harlech u Actonu, na zapadu Londona, koji ce se srušiti kasnije tijekom 2011, iznova napravljena kopija nalazi se u južnom Londonu, na adresi iz serije.


Podijeli: Facebook Twiter