Iznajmite prikolicu na krovu hotela

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S ciljem da gostima ponude nezaboravno iskustvo, na vrhu krova hotela u Cape Townu postavljene su dizajnerske prikolice u kojima svi zainteresirani mogu odsjesti. Ima ih sedam i svaka je uredena u drugacijem stilu.



Grand Daddy Hotel u Cape Townu na prvi pogled izgleda kao i svaki drugi hotel, medutim uz standardnu ponudu, gostima nudi i mogucnost da odsjednu u jednoj od sedam luksuzno uredenih prikolica koje se nalaze na krovu hotela.

Svaka od tih prikolica, nakon što je prašnjavu cestu zamijenila krovom hotela, predana je u ruke mjesnim umjetnickim dušama da od njih naprave svoju viziju udobnog prostora za boravak i svaka je inspirirana drugacijom temom.



Prostoru oko prikolica takoder je posveceno puno pažnje, pa ce tako njihovi gosti mocu uživati i u provodenju vremena na terasi uz veceru i cavrljanje.

Sve prikolice imaju klimu, odlicno su zvucno izolirane, imaju toplu i hladnu vodu, WC, kupaonicu, spavacu sopu..., imaju sve što vam treba!



Zašto bi uopce odsjeli u hotelu kada posjetite ovaj južnoafricki grad kada vam se nudi prilika za jedno sasvim nesvakidašnje i zanimljivo iskustvo!?


Podijeli: Facebook Twiter