Izmislila da nosi 12 beba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vijest o medicinskom fenomenu, 34-godišnjoj A. F. iz Tunisa, koja se pohvalila da u utrobi nosi cak 12 beba zacetih umjetnom oplodnjom, nije se dugo širila svijetom. Naime, otkriveno je da je žena patološka lažljivica i da je cijelu pricu izmislila.

U službenom izvješcu tuniškog ministarstva zdravstva stoji da je nakon obavljenog razgovora sa ženom utvrdeno da ona ima "ozbiljnih psihickih problema". Naime, ne samo da ne nosi dvanaestorke, nego najvjerojatnije ni nije trudna - lijecnicima je ponosno ispricala da je u devetom mjesecu trudnoce i nosi šest djevojcica i šest djecaka, a na tijelu joj nisu vidljive nikakve naznake trudnoce. Odbila je lijecnicki pregled kojim bi bilo utvrdeno je li uopce trudna ili ne.

Kako prenosi Daily Mail, i žena i njen suprug, koji je dan ranije potvrdio medijima vijest o trudnoci, skrivaju se. Lokalni lijecnici su pak naveli da žena nije njihova pacijentica niti je bila kod njih na medicinski potpomognutoj oplodnji.

Podsjetimo, Tunižanka je navela da je uspjela zatrudnjeti nakon dva spontana pobacaja i da, unatoc upozorenjima lijecnika, svu djecu planira roditi prirodnim putem.


Podijeli: Facebook Twiter