Izložba keramike u Torti

Članovi Udruge osoba oboljelih od cerebralne i dječje paralize iz Rijeke priredili izložbu svojih radova
Članovi Udruge osoba oboljelih od cerebralne i dječje paralize iz Rijeke priredili izložbu svojih radova

Članovi Udruge osoba oboljelih od cerebralne i dječje paralize iz Rijeke sinoć su u pulskoj ACI-jevoj marini predstavili svoje radove u keramici. To nije prvi put da se članovi te riječke udruge predstavljaju pulskoj publici.

Naime, prilikom otvaranja i renoviranja restorana u Torti dogodila upriličena je prva izložba radova članova te riječke udruge. Izložba obuhvaća radove u keramici, a motivi su raznoliki: od božićnih do morskih i svakodnevnih motiva s kojima se članovi udruge susreću svakodnevno.

Radovi se mogu pogledati i preuzeti do konca prosinca, a cijena nije određena, već se daju prilozi, tko koliko može. Riječanima su dobrodošlicu u Torti zaželjeli predsjednik Uprave ACI-ja Anto Violić, pulski gradski pročelnik Erik Lukšić, predsjednik riječke udruge Miljenko Mišljenović i direktor pulske ACI-jeve marine Ivica Škec.   

Riječko društvo djeluje od 1976. godine i ima 390 članova iz Rijeke i okolice. Njih 250 je aktivno, dok su ostali zbrinuti po domovima i drugim institucijama. (C. B. G., snimio D. Št.)


Podijeli: Facebook Twiter