Izletio autom u šumu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci koja se dogodila u utorak oko 19.15 sati kod mjesta Buici ozlijeden je 48-godišnji L. M. iz Svetog Lovreca Pazenatickog. Nije poznato je li vozac zadobio lakše ili teže ozljede, no prebacen je kolima Hitne pomoci na lijecenje.

Neslužbeno doznajemo da je automobil marke "peugeot" pulskih oznaka kojim je upravljao u smjeru Poreca iz još nejasnih razloga prešao preko suprotnog kolnickog traka i završio u šumi.Prilikom izlijetanja vozilo je porušilo velik broj stabala i zaustavilo se na boku nakon 50-ak metara.

Vozac je iz vozila izašao krvav, a odmah je obavještena Hitna pomoc i policija. U trenutku našeg dolaska vozilo Hitne pomoci odvezlo je unesrecenog, a koliko smo uspjeli doznati, vozac je bio sam u automobilu.Policija je tijekom ocevida propuštala promet jednim kolnickom trakom. Na mjestu nesrece okupilo se više osoba iz obližnje gostionice, no oni nesrecu nisu vidjeli, vec su culi lom stabala i grana. Oni koji su je vidjeli nisu je mogli opisati jer se sve odvijalo munjevito brzo.

Automobil je u izlijetanju totalno uništen.


Podijeli: Facebook Twiter