Izgubljeni prsten niknuo s mrkvom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Švedanka Lena Paahlsson pronašla je svoj vjencani prsten, izgubljen prije 16 godina, na mrkvi koja je rasla u njezinu vrtu, objavio je list Dagens Nyheter, a prenose agencije. Lena Paahlsson davno je izgubila svaku nadu da ce pronaci svoj zlatni prsten, optocen s nekoliko malih dijamanata, koji je nestao iz njezine kuhinje na Božic 1995. godine.

Prsten je skinula kada je s kcerima pekla božicne kolace, a on je nestao s kuhinjske radne površine. Obitelj Paahlsson, koja živi na farmi blizu grada More, prevrnula je cijelu kucu kako bi ga pronašla. Nisu ga našli niti nekoliko godina kasnije kada su renovirali cijeli donji kat.

Punih 16 godina kasnije Lena je cupala mrkve iz svoga vrta i na jednoj od njih ugledala prsten. "Prsten je bio oko mrkve, kao da je na prstu. Nevjerojatno", rekao je njezin suprug za list.

Obitelj pretpostavlja da je prsten pao u odvod i poslije se pomiješao s ostacima povrca koje pretvaraju u kompost i njime hrane svoje ovce. Kasnije je dospio u zemlju i vjerojatno bio u njoj sve dok "iz njega" nije izrasla mrkva.


Podijeli: Facebook Twiter