Izgledajte u skladu s godinama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ništa nije smiješno kao cetrdesetogodišnjakinja koja želi izgledati poput dvadesetogodišnjakinje i ništa nije tužnije od obrnute situacije. Svake godine nose svoje prednosti i umjesto da se trudite biti nešto što (više ili još uvijek) niste, možda bi bilo vrijeme da naucite male trikove pomocu kojih cete uvijek blistati.



Dvadesete

Cak i ako ste nezadovoljni svojim tijelom pomirite se s cinjenicom da sada izgledate najbolje u životu; pubertetski problemi poput prištica su nestali, a godine nisu uzele maha. Pokažite koliko god kože želite: gola ramena, noge, dekolte, ali pazite da ne prijedete granicu dobrog ukusa. Investirajte u dobru torbu neutralne boje (crna, smeda, siva, bijela) koju možete nositi uvijek i svuda.



Tridesete

Vrijeme je da napunite ormar bazicnim komadima koje cete kombinirati s pokojim trendovskim komadom. Ne bojte se boja, kao ni uzoraka, ali uvijek imajte na umu prigodu za koju se odijevate. Investirajte u klasicne crne cipele na visoku petu koje možete kombinirati s uistinu svime i koje nikada nece izaci iz mode.



Cetrdesete

Dosad bi trebali znati kakav je vaš stil i koje kombinacije vam stoje. Nemojte se utopiti u bezlicnosti, nego birajte dobro krojene komade koji prikrivaju najkriticnija podrucja (npr. koljena) i nemojte se bojati statement komada. Ako možete priuštite si komad dobrog nakita koji ce podici osnovne kombinacije bez puno truda.



Pedesete

Uživajte u ženstvenim kombinacijama poput pencil suknji i bluze ili dobre haljine i ukusno odabranih modnih dodataka. Istaknite najbolje na vama i nemojte se zaviti u sivilo. Nosite svoju odjecu sa samopouzdanjem i stavom. Nemojte zaboraviti dobre suncane naocale koje osim što prikrivaju bore, daju dozu glamura. Cuvaju oci, podižu kombinacije i kome, na kraju krajeva, ne stoje?


Podijeli: Facebook Twiter