Izborna skupština Raše 1938 početkom prosinca

Josip Knapić, načelnik Općine Raša (Snimio Igor RADIĆ)
Josip Knapić, načelnik Općine Raša (Snimio Igor RADIĆ)

Izuzetno burno bilo je ovoga tjedna u raškom županijskom drugoligašu. Pritisnuti dugovanjima i nemogućnošću da klub funkcionira na način na koji bi trebao, svoj su glas digli svi članovi uprave i igrači, zahtijevajući da se napokon nešto pomakne s mrtve točke. I napokon je krenulo.

Najprije je zbog poslovnih obaveza svoj odlazak najavio predsjednik kluba Vedran Grubišić, da bi se delegacija u kojoj su bili tajnik kluba Ramo Mujanović i član Izvršnog odbora Samir Kolaković danas sastala s gradonačelnikom Josipom Knapićem.

- Dobili smo čvrsto obećanje da će idućeg tjedna biti plaćeni svi dugovi prema struci, oružaru i savezu, što je osnovni preduvjet za normalan rad - nije krio zadovoljstvo nakon sastanka tajnik kluba Ramo Mujanović. - Sad krećemo u pripremu za izbornu sjednicu Skupštine kluba koja će biti vrlo brzo.

Sadašnji predsjednik bi tu izbornu skupštinu sazvao što prije, ali je načelnik zamolio Mujanovića da se pričeka s tim te da se ista dobro pripremi kako bi sve bilo u najboljem redu. Najvjerojatnije će do te skupštine doći početkom prosinca kad završi prvi dio sezone.

Do tada će Rašani naći rješenje koje će zadovoljiti sve strane, a to je da će Ramo Mujanović od idućeg tjedna voditi klub kao v.d. predsjednika, da bi na samoj skupštini istaknuo svoju kandidaturu za novog predsjednika. (R. FONOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter