Izbori za MO Krmeda i Golaša

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik baljanskog IDS-a Damir Pastrovicchio podsjetio je da se u nedjelju održavaju izbori za vijeca mjesnih odbora Krmed i Golaš u Opcini Bale. Stranka ima svoje kandidacijske liste u oba MO-a, nositelj liste u Golašu je Željko Bilic, a u Krmedu nestranacki kandidat Aldo Šetic.

Na dosadašnjim izborima za vijeca mjesnih odbora uvijek se nudila po jedna lista pa su ovo prvi višestranacki izbori za mjesne odbore u Balama, rekao je Pastrovicchio na konferenciji za movinare. Kao glavne smjernice programa izdvojio je revitalizaciju mjesta, podizanje standarda komunalne infrastrukture, rješavanje sustava odvodnje otpadnih voda, pretvaranje stare škole u multifunkcionalni centar te razvoj malog poduzetništva.

Bilic, koji je dosad u dva mandata bio predsjednik MO-a Golaš, kao najveca postignuca istaknuo je ulaganja u infrastrukturu, uredenje društvenog doma i rukometnog igrališta te ulaza u Golaš. Izbori ce biti organizirani od 7 do 19 sati u Golašu u Društvenom domu, a u Krmedu u staroj školi.


Podijeli: Facebook Twiter